Informatie Bewust Beter Bewegen voor therapeuten

Samen staan we sterk

Ben je fysiotherapeut of oefentherapeut en heb je minimaal deel 1 van de cursus Mobilizing Awareness (NPI) gevolgd, dan kun je je aansluiten bij BewustBeterBewegen en zelf cursussen gaan geven. Wat bieden we je?

  • Gebruik van de naam Bewust Beter Bewegen
  • Gebruik van het cursusboek met alle oefeningen in het Nederlands met foto's
  • Gebruik van de cursusopbouw (zes weken)
  • Gebruik van fotosessie op de website
  • Doorlinken op website
  • Gebruik Logo’s
  • Gebruik van facebookpagina BewustBeterBewegen (www.facebook.com/bewustbeterbewegen)

Kosten?

Het cursusboek met alle oefeningen uitgeschreven, volgorde en richtlijnen (PDF), cursusopbouw (zes weken) (PDF), setupkosten (website), één exemplaar van het gedrukt cursusboek

eenmalig     € 150, - (incl. btw)

De naam BewustBeterBewegen mag gebruikt worden in het kader van de cursussen. Voorwaarden zijn dat het geen doorlopend oefengroepje is, er geen (groeps)behandeling FT/OT declaraties worden uitgeschreven, dat de kosten van de cursus gelijkwaardig zijn (rond € 75,- incl. BTW voor zes lessen) en geen concurerend tarief wordt gehanteerd.

Bij ons kun je al het cursusmateriaal bestellen (boekjes en Toegang video's) tegen gereduceerd tarief en zelf verkopen aan je cursisten.


Het gebruik van de naam Bewustbeterbewegen wordt per kalenderjaar verstrekt en blijft eigendom van
J.C. Kropman, manueel therapeut te Ede.

Aanmelden?

Zend even een email naar info@beterbewegen.nl om je aan te melden.

 

Thumbnail Image 1

 

 

Cursus Bewust Beter Bewegen

Bewust Beter Bewegen

Bewegen is belangrijk in het leven. Met gevarieerd bewegen hou je het lichaam in conditie. Spieren, pezen, gewrichten, botten en zenuwen moeten beweging krijgen anders gaat de kwaliteit achteruit. Hoe zorg je ervoor dat je lichaam voldoende variatie en ontspanning krijgt?

Vanaf 2007 bestaat de cursus Bewust Beter Bewegen om je te helpen bij het vinden van een balans in je bewegingen. Tijdens de cursus wordt een set oefeningen aangereikt die de 3B-stretch genoemd wordt. Onder professionele begeleiding leer je de verschillende oefeningen in zes weken (zes lessen) aan. De oefeningen komen uit het concept Mobilizing Awareness® van Servaas Mes, Canada.

Het uitvoeren van de 3B-stretch kan zorgen voor ontspanning, behoud of vergroten van bewegelijkheid en herstel van originele bewegingspatronen. Deze zorgen voor een goede rompstabiliteit. Je wordt je bewust van onnodige spierspanningen tijdens het bewegen en leert deze te verminderen.

Onder de naam Bewust Beter Bewegen worden door verschillende therapeuten cursussen aangeboden in het hele land. Kijk verder op de locaties voor actuele informatie voor de cursussen.

Ook kun je DVD's of een boekje met de oefeningen bestellen.

 

BewustBeterBewegen.nl is een product van BeterBewegen.nl
Bellestein 61-G
6714 DP Ede
info@beterbewegen.nl
www.beterbewegen.nl
info@beterbewegen.nl