maatregelen Coronavirus

Maatregelen voor de praktijkvoering voor de praktijken Beterbewegen*

Op maandag 23 maart heeft de overheid nieuwe vergaande maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Hierbij is dringend geadviseerd alleen behandelingen nog op afstand te doen. Telefonisch of middels videoconsulting.

Alleen na overleg kan in spoedgevallen een afspraak gemaakt worden voor behandeling in de praktijk.

Wij begrijpen dat deze maatregelen ook voor u heel vervelend zijn en wij hopen dat we met zijn allen hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van de crisis.

De praktijken van Bouwien Vermaat en Ria Harmens gebruiken telefonische consulten (0318-630204).

Het is mogelijk om bij de praktijken van Hans Kropman en Karin Vaessen een Videoconsult in te plannen. U kunt dit inplannen in de online agenda.

 

Andere mededelingen:

Wij van Beterbewegen gaan tot nader bericht niet aan huis behandelen bij kwetsbare ouderen en in verzorgings- en verpleeghuizen.

De lessen van de cursus Bewust Beter Bewegen gaan niet door.

Er is geen RSI-spreekuur op donderdagen in de praktijk van Karin Vaessen. Het is wel mogelijk individueel een videoconsult in te plannen (niet gratis).

Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw therapeut. Liefst per email.

* actuele situatie 26 maart 2020 op basis van advies KNGF en overheid.

 

Namens Beterbewegen.nl, Hans Kropman, Karin Vaessen, Ria Harmens en Bouwien Vermaat.

 

 

Kwaliteit en ervaring in beweging


Cursus Bewust Beter Bewegen

De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Cursussen vinden plaats in Ede en op meerdere locaties in Nederland.

Beter op je Werk

BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief.

Slaap Bewust Beter - Slaapoefentherapie

Wat gebeurt er met je als slapen niet meer vanzelf gaat en je nachtrust gestoord is? Soms kun je zelf de knop niet meer omzetten. Maak een afspraak met Karin Vaessen.

Doelstelling Beter Bewegen

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.

BeterBewegen.nl

Bellestein 61-G
6714 DP Ede
info@beterbewegen.nl
www.beterbewegen.nl
info@beterbewegen.nl