Hans Kropman

Hans Kropman

Ik ben specialist in het in beweging zetten van de wervelkolom. Het is mijn passie om beperkingen van bewegen te verminderen.

online boekeninfo

Karin Vaessen

Karin Vaessen

Vanaf eind jaren 90 ben ik bezig met RSI en KANS klachten. Het geeft mij energie om mensen te begeleiden met deze klachten. In Wageningen is het geweldig om met studenten te werken.

online boekeninfo

Annemarie van der Beek

Annemarie v.d Beek

Als oefentherapeut heb ik sterke affiniteit met de ouder wordende mens. Mensen helpen met loopproblemen en andere fysieke ongemakken vind ik geweldig.

aanmeldeninfo

Rina Deijns

Rina Deijns

Ik heb als oefentherapeut naast een brede interesse onder andere meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van zwangeren. Mooi om te zien dat je rondom zo'n bijzondere gebeurtenis in het leven van mensen iets voor ze kan betekenen.
 

aanmeldeninfo

Rina Harmens

Ria Harmens

Gespecialiseerd als psychosomatische oefentherapeut laat ik mensen in de spiegel  naar zich zelf  kijken. "Wie ben ik en hoe kan ik dingen veranderen". Dat is pas het  mooie van mijn vak. 
 

aanmeldeninfo

Bouwien Vermaat

Bouwien Vermaat

Als oefentherapeut vind ik balans belangrijk. De oefenbal zorgt voor het verstoren van het evenwicht. Er kan ook sprake zijn van een verstoord evenwicht zonder oefenbal. Door te oefenen kan de balans hersteld worden, met of zonder oefenbal, op alle leeftijden.
 

aanmeldeninfo

het team

beterbewegen team

BeterBewegen.nl

BeterBewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede en Wageningen. Wij zijn allemaal zelfstandig ondernemers en werken samen onder één vlag. Wij hebben allemaal onze eigen specialiteit en staan voor kwaliteit. Bij ons staat de cliënt centraal met zijn hulpvraag. Wij proberen er te zijn voor iedere cliënt. Iedere therapeut van Beterbewegen.nl heeft zeer veel ervaring. Doelgerichte en doelmatige zorg maakt het effectief en efficiënt. Welkom bij BeterBewegen.

Producten van BeterBewegen.nl


Cursus Bewust Beter Bewegen

De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Cursussen vinden plaats in Ede en op meerdere locaties in Nederland.

placeholder image

Beterbewegen op Maat

Heb je een probleem met je houding? Wil je advies over hoe je klachten kunt voorkomen? Dan is BeterBewegen op Maat iets voor jou. In zes individuele sessies proberen we je vraag praktisch op te lossen.

Beter op je Werk

BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief.
placeholder image

BeterBewegen met Rollator

Lopen met een rollator moet veilig zijn. Rina Deijns en Annemarie van der Beek leren u in maximaal vier lessen hoe u veilig en met goede houding de rollator kunt gebruiken. Ook nemen ze alle drempels en hobbels binnen en buiten met u door.

Slaap Bewust Beter - Slaapoefentherapie

Wat gebeurt er met je als slapen niet meer vanzelf gaat en je nachtrust gestoord is? Soms kun je zelf de knop niet meer omzetten. Maak een afspraak met Karin Vaessen of Rina Deijns.
placeholder image

BeterBewegen Zwanger en Bevallen

Rina Deijns biedt in Ede de cursus “BeterBewegen Zwanger & Bevallen” aan. Deze is toegankelijk voor alle zwangere dames uit Ede en omgeving. Ook bestaat de mogelijkheid van de individuele workshop “BeterBewegen in je Zwangerschap".
placeholder image

Bijna 200 jaar ervaring

Voordelen voor jou bij Beterbewegen therapeuten:
heel veel ervaring, klant centraal, altijd contact met dezelfde therapeut, effectief, veelzijdig, persoonlijke aandacht.

Klanttevredenheid

Klanten van Beterbewegenpraktijken zijn bovengemiddeld tevreden over hun therapeut. Ze meten de klanttevredenheid via een monitor van Qualizorg.

BeterBewegen actief

Gezond en bewust leven, lekker bewegen en lekker sporten. BeterBewegen en BeteropjeWerk sponsoren samen een runningteam en wielerploeg. Misschien kom je ze tegen.

Doelstelling Beter Bewegen

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.

BeterBewegen.nl

Bellestein 61-G
6714 DP Ede
info@beterbewegen.nl
www.beterbewegen.nl
info@beterbewegen.nl