Chronische pijn... Englisch version

Iedereen met chronische pijn heeft onverklaarbare pijnen. Dit filmpje probeert inzicht te geven in de manier waarop deze pijn in je lijf aanwezig is en kan je helpen de pijn te begrijpen.

 

 

Hieronder staat een boek dat je kan helpen om chronische pijn te begrijpen en er iets aan te doen.

Auteur Paul van Wilgen, Doeke Keizer
Co-auteur Cornelis Paul Van Wilgen
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Afmetingen 240 mm
Druk 1
ISBN10 9401406537
ISBN13 9789401406536

 

Zorgprogramma Beter Leven met Pijn

In Gezondheidscentrum Veldhuizen kunt u meedoeen aan het zorgprogramma als u bent ingeschreven bij de huisartsenpraktijk in het centrum. Kijk op www.beterlevenmetpijn.nl

 

Cursus om de pijn te begrijpen

Hieronder staat een link die verwijst naar een gratis cursus bestaande uit diverse diaseries. Het kan inzicht geven in de werking van pijn en chronische pijn.

retrain your pain

 

 

Kwaliteit en ervaring in beweging


Cursus Bewust Beter Bewegen

De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Cursussen vinden plaats in Ede en op meerdere locaties in Nederland.

Beter op je Werk

BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief.

Slaap Bewust Beter - Slaapoefentherapie

Wat gebeurt er met je als slapen niet meer vanzelf gaat en je nachtrust gestoord is? Soms kun je zelf de knop niet meer omzetten. Maak een afspraak met Karin Vaessen.

Doelstelling Beter Bewegen

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.

BeterBewegen.nl

Bellestein 61-G
6714 DP Ede
info@beterbewegen.nl
www.beterbewegen.nl
info@beterbewegen.nl