Oefentherapie Bellestein

Oefentherapie Bellestein Elisa Schoenmakers
Gezondheidscentrum Veldhuizen
Bellestein 61G, Ede
06-51058372
elisa@beterbewegen.nl

 

Praktijkinformatie

 
 

De praktijk

Elisa Schoenmakers werkt vanaf 2021 in de praktijk Oefentherapie Bellestein. Zij heeft de praktijk voortgezet van Ria Harmens, oefentherapeut Mensendieck. In het Gezondheidscentrum Veldhuizen werkt ze nauw samen met manueel therapeut Hans Kropman. De praktijk zit op de eerste verdieping.

Afspraak maken

Afspraken kunt u maken door het invullen van een aanvraagformulier. Lukt dat niet, bel dan of stuur een email. Op werkdagen ontvangt u zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Geen verwijzing nodig

Het is niet meer nodig om een verwijzing van een arts te hebben om een behandeling oefentherapie te starten. U kunt gebruik maken van de Directe Toegankelijkheid Oefentherapie (DTO).

Klanttevredenheid

Om de klantervaringen te meten maakt de praktijk gebruik van CQ-index van Qualizorg. U kunt na afloop van een behandeltraject gevraagd worden daaraan deel te nemen. Bij aanmelding of in de praktijk heeft u aangeven geen bezwaar te hebben tegen het aanleveren van uw emailadres. Het invullen van de internetenquête duurt gemiddeld 7 minuten.

 

 
 

 

 

 

Revalidatie

De praktijk werkt samen met Orthoparc. Deze kliniek voert vervangende operaties uit aan heup en knie. Revalidatie direct na de operatie kan plaatsvinden in deze praktijk. In eerste instantie komt de therapeut bij u thuis. Daarna wordt de behandeling in de praktijk voortgezet.

Slaapoefentherapie

Elisa Schoenmakers is tevens slaapoefentherapeut en kan u helpen bij probelemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden.

voorwaarden en tarieven

lees meer

referenties

lees meer


Wat is oefentherapie? 

Oefentherapie is gericht op houding en beweging, bewustwording en zelfredzaamheid. Ga samen met je oefentherapeut aan de slag.
lees verder

Slaapoefentherapie 

Problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden? Dan kun je baat hebben bij slaapoefentherapie. Bekijk de mogelijkheden.
lees verder

Behandeling aan huis 

Als er medische noodzaak is kan de behandeling ook aan huis plaats vinden. Dit kan ook in een verzorgingshuis zijn.  

Opleiding

Elisa is in opleiding tot psychosomatisch oefentherapeut. Samen met u probeert ze uw lichaam en geest weer in balans te brengen.  


Contactformulier Elisa Schoenmakers

reCAPTCHA demo: Simple page

privacy policy

neem contact met mij op


naam

adres

PC en woonplaats

telefoon

mobiel

geboortedatum

email

naam huisarts

naam zorgverzekering

polisnummer

Korte omschrijving klachten

BijzonderhedenAdres

Oefentherapie Bellestein
Bellestein 61G
6714 DP Ede
www.oefentherapiebellestein.nl  

Social

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.