Bestellen van cursusmateriaal / online toegang videos

Inhoud videos op website: Volledige 3Bstretch met gesproken tekst; Plusversie met gesproken tekst en alle losse oefeningen (DVD's worden niet meer geleverd!)

Inhoud cursusboekje: Beschrijving van oefeningen (7 oefeningen), opbouw en foto's van 3B-stretch.

Je kunt betalen met Paypal of via "zelf overmaken" van het totaal bedrag. Getoonde prijzen zijn inclusief btw en verzending.

 

 

Thumbnail Image 1

Voorwaarden bestellen materiaal Bewust Beter Bewegen


- betaling dient te geschieden binnen vijf dagen na bestelling door overmaking van het bedrag op IBAN NL21 INGB 0006 5889 49 t.n.v. JC Kropman te Ede
- na ontvangst van de betaling wordt het materiaal toegezonden.
- voor zendingen naar het buitenland gelden aparte tarieven.
- Beterbewegen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade voortkomend uit het doen van de oefeningen zoals getoond op de video's of in het cursusboek. De uitvoering ervan is uw eigen verantwoording.
- Indien er vragen zijn, kunt u mailen naar info@beterbewegen.nl

Aanvullende voorwaarden voor therapeuten

- de naam Bewust Beter Bewegen mag je alleen aan je cursus geven als je je hebt aangemeld via de website (kijk hier voor de voorwaarden gebruik cursusnaam)

 

 

Cursus Bewust Beter Bewegen

Bewust Beter Bewegen

Bewegen is belangrijk in het leven. Met gevarieerd bewegen hou je het lichaam in conditie. Spieren, pezen, gewrichten, botten en zenuwen moeten beweging krijgen anders gaat de kwaliteit achteruit. Hoe zorg je ervoor dat je lichaam voldoende variatie en ontspanning krijgt?

Vanaf 2007 bestaat de cursus Bewust Beter Bewegen om je te helpen bij het vinden van een balans in je bewegingen. Tijdens de cursus wordt een set oefeningen aangereikt die de 3B-stretch genoemd wordt. Onder professionele begeleiding leer je de verschillende oefeningen in zes weken (zes lessen) aan. De oefeningen komen uit het concept Mobilizing Awareness® van Servaas Mes, Canada.

Het uitvoeren van de 3B-stretch kan zorgen voor ontspanning, behoud of vergroten van bewegelijkheid en herstel van originele bewegingspatronen. Deze zorgen voor een goede rompstabiliteit. Je wordt je bewust van onnodige spierspanningen tijdens het bewegen en leert deze te verminderen.

Onder de naam Bewust Beter Bewegen worden door verschillende therapeuten cursussen aangeboden in het hele land. Kijk verder op de locaties voor actuele informatie voor de cursussen.

Ook kun je DVD's of een boekje met de oefeningen bestellen.

 

BewustBeterBewegen.nl is een product van BeterBewegen.nl
Bellestein 61-G
6714 DP Ede
info@beterbewegen.nl
www.beterbewegen.nl
info@beterbewegen.nl