Hans Kropman

Praktijk voor Manuele Therapie
Gezondheidscentrum Veldhuizen
Bellestein 61-G
0318-641810 (via voicemail)
info@beterbewegen.nl

Praktijkinformatie

 
 

Aanmelding

Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor manuele therapie of handtherapie kunt u zelf een afspraak inboeken. Dit kan direct online of via de app. U kiest een beschikbare tijd en registreert eenmalig uw gegevens. U ontvangt een bevestiging per email en de dag voorafgaande aan de afspraak nog een herinnering. Het is niet noodzakelijk om een verwijzing te hebben, tenzij uw verzekering dat vereist.  

Telefonische bereikbaarheid 

De praktijk is telefonisch slecht bereikbaar omdat het storend is de telefoon op te nemen tijdens een behandeling. Graag uw begrip hiervoor. U kunt altijd een bericht achterlaten op de voicemail. Mijn voorkeur wanneer u internet en email heeft, is om de boodschap aan mij te mailen. In de regel wordt de mailbox iedere werkdag verwerkt.   

Afspraken wijzigen 

Als u de afspraak online heeft geboekt dan kunt u deze tot 24 uur voor de afspraak eenvoudig annuleren en een nieuwe afspraak maken indien nodig in het online reseveringssysteem. Klik hier als u via deze site uw gemaakte afspraak wilt wijzigen. Plan, indien nodig, daarna zelf een nieuwe afspraak in.

Meenemen

Neem bij uw eerste afspraak de verwijzing mee van uw arts wanneer u verwezen bent. De eerste keer dient u ook een geldig legitimatiebewijs te laten zien. Verder neemt u een grote handdoek of badlaken mee.

Tarieven

Door de invoering van de vrije tarieven fysiotherapie is het tarief mede afhankelijk van de contracten met de zorgverzekeraars. Wanneer er geen afspraak is gemaakt met uw zorgverzekeraar gelden de tarieven die u kunt vinden bij de voorwaarden.
Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het eerste consult wordt doorgaans gebruikt voor een uitgebreid onderzoek naar de klachten.

Film manuele therapie

 

 

 

Registraties

De manueel therapeut is BIG-geregistreerd, lid van de Nederlandse Vereniging van Manueel therapeuten (NVMT), geregistreerd in het kwaliteitsregister en lid van het KNGF (nummer 60114). Tevens lid van de Nederlandse Verening Handtherapie (NVHT).

Klanttevredenheid

Om de klantervaringen te meten maakt de praktijk gebruik van CQ-index van Qualizorg. U kunt na afloop van een behandeltraject gevraagd worden daaran deel te nemen. Bij aanmelding of in de praktijk heeft u aangeven geen bezwaar te hebben tegen het aanleveren van uw emailadres. Het invullen van de internetenquête duurt gemiddeld 7 minuten.

Handtherapie

Voor klachten aan handen en polsen is nu ook handtherapie beschikbaar bij de praktijk van Hans Kropman. Meer weten over handtherapie?

 

 

voorwaarden en tarieven

lees meer

referenties

lees meer


Wat is manuele therapie  

Er zijn verschillende soorten manuele therapie. De methode die in deze praktijk wordt toegepast is een zeer zachte methode Er wordt niet gekraakt!
Lees verder

Wat is handtherapie 

Voor het behandelen van hand- en polsklachten is een speciale opleiding nodig. De handtherapeut doet onderzoek naar de klachten en zoekt een passende oplossing.
lees verder

Duizeligheid

De manueel therapeut kan u ook helpen bij klachten van (draai) duizeligheid (BPPD). Een behandeling is vaak effectief als de juiste diagnose gesteld is. 
Lees verder 

Spinal Mouse

De Spinal Mouse is een handig hulpmiddel om bewegelijkheid in kaart te brengen van de rug. Zo kan ondekt worden waar wervels minder bewegen.   
Lees verder 


Maak zelf je afspraak met Hans Kropman of cursus BBB  

In het reserveringssysteem zijn bijna alle tijden beschikbaar gesteld zodat u zelf een afspraak kunt maken. Iedere afspraak wordt per email bevestigd. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op. Download via deze link de app voor mobiele apparaten.

Let op: het is niet mogelijk om in te loggen met uw Abakus-account. Registreer eenmalig als nieuwe gebruiker voor het maken van afspraken. (Kies bij de registratie zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord.) privacy policyAdres

Beterbewegen.nl
Bellestein 61G
6714 DP Ede
 

 

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.