Hans Kropman

Praktijk voor Manuele Therapie
Gezondheidscentrum Veldhuizen
Bellestein 61-G
0318-641810 (via voicemail)
info@beterbewegen.nl

 

Route en openingstijden

 
 

Gezondheidscentrum Veldhuizen Ede

Openingstijden

De praktijk is geopend op de volgende dagen en tijden:
Maandag van 8.30 tot 15.00 uur
Dinsdag van 8.30 tot 15.30 uur
Woensdag van 12.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 11.00-18.00 uur
Vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur
(Uitzonderingen hierop zijn mogelijk zonder berichtgeving vooraf.)

De praktijk zit in de nieuwbouw van Gezondheidscentrum Veldhuizen

De praktijk is op de eerste etage. Neem plaats in wachtruimte 3 (boven aan de trap/lift direct links). U wordt dan opgehaald.

Wanneer u van buiten Ede komt, neem dan afslag 24 van de A-12 en rij richting Ede.
Na drie viaducten met de spoorlijn erboven tweede stoplicht rechts, eerste weg links.

U rijdt dan de parkeerplaats van het winkelcentrum op. Aan het einde van het winkelcentrum ligt het Gezondheidscentrum Veldhuizen.

Er is een blauwe parkeerzone ingesteld . U dient een parkeerschijf mee te nemen waarmee u anderhalf uur gratis kunt parkeren. (alleeen tussen 10.00 en 16.00 uur)

 Wat is manuele therapie  

Er zijn verschillende soorten manuele therapie. De methode die in deze praktijk wordt toegepast is een zeer zachte methode Er wordt niet gekraakt!
Lees verder

Wat is handtherapie 

Voor het behandelen van hand- en polsklachten is een speciale opleiding nodig. De handtherapeut doet onderzoek naar de klachten en zoekt een passende oplossing.
lees verder

Duizeligheid

De manueel therapeut kan u ook helpen bij klachten van (draai) duizeligheid (BPPD). Een behandleing is vaak effectief als de juiste diagnose gesteld is. 
Lees verder 

Spinal Mouse

De Spinal Mouse is een handig hulpmiddel om bewegelijkheid in kaart te brengen. Zo kan ondekt worden waar wervels minder bewegen.   
Lees verder


Maak zelf je afspraak met Hans Kropman of cursus BBB

In het reserveringssysteem zijn bijna alle tijden beschikbaar gesteld zodat u zelf een afspraak kunt maken. Iedere afspraak wordt per email bevestigd. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op. Download via deze link de app voor mobiele apparaten.

Let op: het is niet mogelijk om in te loggen met uw Abakus-account. Registreer eenmalig als nieuwe gebruiker voor het maken van afspraken. (Kies bij de registratie zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord.) privacy policyAdres

Beterbewegen.nl
Bellestein 61G
6714 DP Ede
 

Social

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.