Bouwien Vermaat

Praktijk voor Oefentherapie
Torenveld 32
Ede
0318-630204
bouwien@beterbewegen.nl

 

Praktijkinformatie

 
 

De praktijk

Bouwien Vermaat werkt sinds 1982 in de praktijk voor oefentherapie. De praktijk was eerder gevestigd aan de Middelbeek en is vanaf 1991 aan de Torenveld. De praktijk werd samen gerund met Ria Harmens. Ria is nu met pensioen. Samenwerking is er met de therapeuten van Beterbewegen.nl.

Afspraak maken

Afspraken kunt u maken door het invullen van een aanvraagformulier. Lukt het niet dan spreek dan een boodschap in op de voicemail of stuur een email.   

Geen verwijzing nodig

Het is niet meer nodig om een verwijzing van een arts te hebben om een behandeling oefentherapie te starten. U kunt gebruik maken van de Directe Toegankelijkheid Oefentherapie (DTO).

Klanttevredenheid

Om de klantervaringen te meten maakt de praktijk gebruik van CQ-index van Qualizorg. U kunt na afloop van een behandeltraject gevraagd worden daaraan deel te nemen. Bij aanmelding of in de praktijk heeft u aangeven geen bezwaar te hebben tegen het aanleveren van uw emailadres. Het invullen van de internetenquête duurt gemiddeld 7 minuten.

 

 

 

 

 

Revalidatie

De praktijk werkt samen met Orthoparc. Deze kliniek voert vervangende operaties uit aan heup en knie. Revalidatie direct na de operatie kan plaatsvinden in deze praktijk. In eerste instantie komt de therapeut bij u thuis. Daarna wordt de behandeling in de praktijk voortgezet.

 

 

 

voorwaarden en tarieven

lees meer

referenties

lees meer


Wat is oefentherapie? 

Oefentherapie is gericht op houding en beweging, bewustwording en zelfredzaamheid. Ga samen met je oefentherapeut aan de slag.
lees verder

Ouderen

In de loop der jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in het behandelen van ouderen, ook door het volgen van cursussen...
lees verder

Behandeling aan huis 

Als er medische noodzaak is kan de behandeling ook aan huis plaats vinden. Dit kan ook in een verzorgingshuis zijn.  

Dansen

Ik heb veel ervaring met (amateur-)dansers. Dit geldt zowel voor klassiek ballet als moderne dans. Ik doe zelf al sinds mijn kinderjaren aan klassiek ballet en jazzballet.     
lees verder


Contactformulier praktijk Bouwien Vermaat

privacy policy

neem contact met mij op

naam

adres

PC en woonplaats

telefoon

mobiel

geboortedatum

email

Bijzonderheden


Adres

Praktijk Oefentherapie
Torenveld 32
6715 GV Ede
 

Social

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.