Karin Vaessen

Praktijk voor Oefentherapie
Paramedisch Centrum de Kolk
Kolkakkerweg 2, Wageningen
0317-423662 (via voicemail)
karin@beterbewegen.nl

 

Route en openingstijden

 
 
openingstijden praktijk

maandag (tussen 8.00 en 12.30 uur)
dinsdag (tussen 8.30 en 16.30 uur)
donderdag (tussen 9.00 en 18.00 uur)
vrijdag (tussen 8.45 en 13.30 uur)
(zonder bericht vooraf kan hiervan worden afgeweken.)

Route

De praktijkingang is te vinden aan de linker zijkant van het gebouw bij de parkeerplaatsen. U kunt aanbellen bij oefentherapie.

 

 

Videoconsult?

Als er omstandigheden zijn waarin u de praktijk niet kunt of wilt bezoeken is het mogelijk om een videoconsult aan te vragen. De verzekering dekt, indien u aanvullend verzekerd bent, de kosten van het consult. Onderaan de pagina kunt u een videoconsult inplannen. Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde videoverbinding.

 Wat is oefentherapie? 

Oefentherapie is gericht op houding en beweging, bewustwording en zelfredzaamheid. Ga samen met je oefentherapeut aan de slag.
lees verder

Slaapoefentherapie 

Problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden? Dan kun je baat hebben bij slaapoefentherapie. Karin Vaessen kan je verder helpen.
lees verder

RSI spreekuur

Voor studenten met RSI/KANS klachten is er een spreekuur voor advies. Het gaat om korte vragen (max 10 minuten).
In de onlineagenda hieronder maak je een afspraak.  

BeteropjeWerk

Karin is bedrijfsoefentherapeut en geeft adviezen over je werkplek, werkhouding, werkwijze en werkgedrag. Voor bedrijven en particulieren.  
Lees meer 


Maak zelf je afspraak met Karin Vaessen

In het reserveringssysteem zijn alle tijden beschikbaar gesteld zodat u zelf een afspraak kunt maken.
De eerste keer dat u online reserveert dient u zich eenmalig te registreren als nieuwe gebruiker. Daarna is de afspraak te boeken. Iedere afspraak wordt per email bevestigd. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op. De dag voorafgaande aan de afspraak ontvangt u nog een email ter herinnering. privacy policy


Adres

Praktijk Oefentherapie
Kolkakkerweg 2
6706GM Wageningen
 

Social

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.