Karin Vaessen

Praktijk voor Oefentherapie
M-Visio
Mennonietenweg 16A, Wageningen
0317-423662 (via voicemail)
karin@beterbewegen.nl

let op praktijk is verhuisd lees meer

 

Praktijkinformatie

 
 

 

De praktijk

Karin Vaessen is vanaf 1992 gevestigd als oefentherapeut Mensendieck in Wageningen. In de praktijk komen veel mensen met klachten die te maken hebben met houding en beweging. Ze is gespecialiseerd in RSI/KANS (klachten aan arm, nek en schouder). Deze klachten komen veel voor bij studenten en medewerkers van de Wageningse Universiteit. Ook op het gebied van slaapoefentherapie, stressgerelateerde klachten (spanningshoofdpijn) en ademhalingsklachten is de praktijk gespecialiseerd.
LET OP: Vanaf 1 september verhuist de praktijk naar M-Visio Mennonietenweg 16a  Wageningen

Maak zelf een afspraak

Een verwijsbrief is niet meer noodzakelijk. Onderaan de pagina kun je zelf een afspraak inplannen. Lukt het niet, spreek dan een boodschap in op de voicemal of stuur een email.   

Eerste afspraak

Neem bij de eerste afspraak uw verwijzing mee van de arts (indien u verwezen bent), ID bewijs en een grote handdoek. Voor de eerste afspraak wordt meestal meer tijd gereserveerd. Klik hier voor de praktijkvoorwaarden.

Klanttevredenheid

Om de klantervaringen te meten maakt de praktijk gebruik van de PREM van Qualizorg. U kunt na afloop van een behandeltraject gevraagd worden daaraan deel te nemen. Bij aanmelding of in de praktijk heeft u aangeven geen bezwaar te hebben tegen het aanleveren van uw emailadres. Het invullen van de internetenquête duurt gemiddeld 5 minuten.

 

 

 


 

Inloopspreekuur RSI/KANS

Iedere dinsdagmiddag van 16.30 – 17.00 uur (m.u.v. school vakanties) is er een gratis spreekuur voor studenten met RSI/KANS klachten (Klachten aan arm, nek en schouder). Het spreekuur is bedoeld om korte vragen (max 10 minuten) met betrekking tot RSI/KANS klachten, oefeningen, werkhouding etc te beantwoorden. Verder wordt er advies gegeven over wat te doen bij deze klachten (bijvoorbeeld rust, sport/bewegen, pauzesoftware enzovoort) en of therapie en welke therapie geïndiceerd is. Ook wanneer er vragen zijn over reeds gekregen adviezen, oefeningen, tips ben je welkom. Dit spreekuur is voor studenten gratis.

Locatie: M-visio, Mennonietenweg 16A in Wageningen.
Vooraf moet je een afspraak plannen in de online-agenda onderaan deze pagina. Selecteer dan Spreekuur RSI/KANS. Zie ook de voorwaarden ten aanzien van je eigen gezondheid voordat je de praktijk bezoekt.
Als er geen spreekuur is en je toch advies wilt, plan jezelf dan in in de praktijkagenda (hieraan zijn wel de kosten verbonden van een consult).

Bekijk het artikel over RSI in Resource

voorwaarden en tarieven

lees meer

referenties

lees meer


Wat is oefentherapie? 

Oefentherapie is gericht op houding en beweging, bewustwording en zelfredzaamheid. Ga samen met je oefentherapeut aan de slag.
lees verder

Slaapoefentherapie 

Problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden? Dan kun je baat hebben bij slaapoefentherapie. Karin Vaessen kan je verder helpen.
lees verder

RSI spreekuur

Voor studenten met RSI/KANS klachten is er een spreekuur voor advies. Het gaat om korte vragen (max 10 minuten).
In de onlineagenda hieronder maak je een afspraak.  

BeteropjeWerk

Karin is bedrijfsoefentherapeut en geeft adviezen over je werkplek, werkhouding, werkwijze en werkgedrag. Voor bedrijven en particulieren.  
Lees verder


Maak zelf je afspraak met Karin Vaessen

In het reserveringssysteem zijn alle tijden beschikbaar gesteld zodat u zelf een afspraak kunt maken.
De eerste keer dat u online reserveert dient u zich eenmalig te registreren als nieuwe gebruiker. Daarna is de afspraak te boeken. Iedere afspraak wordt per email bevestigd. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op. De dag voorafgaande aan de afspraak ontvangt u nog een email ter herinnering. privacy policy


Adres

Praktijk Oefentherapie
M-Visio
Mennonietenweg 16A, Wageningen
 

 

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.