Karin Vaessen

Praktijk voor Oefentherapie
Paramedisch Centrum de Kolk
Kolkakkerweg 2, Wageningen
0317-423662 (via voicemail)
karin@beterbewegen.nl

 

Even voorstellen...

 
 

Karin Vaessen

Mijn naam is Karin Vaessen en ik ben sinds 1992 oefentherapeut Mensendieck. In 1993 ben ik een praktijk gestart aan de Churchillweg in Wageningen. Samen met Logopediste Timmy Hartmann en Manueel therapeut Hans Kropman hebben we in 1995 het Paramedisch Centrum Wageningen opgericht. In 1999 ontstond er een mogelijkheid om op de locatie aan de Kolkakkerweg ruimte te krijgen. In Paramedisch Centrum "de Kolk" werk ik samen met podotherapeut Henk Spee en fysiotherapeut Mart Blanken en complementaire geneeskunde.

In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd en daardoor ben ik staat om specifieke doelgroepen te begeleiden.
Tevens ben ik bevoegd als bedrijfsoefentherapeut en adviseer ik onder andere bij particulieren, de Wageningen niversiteit (WUR), Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), in de apothekersbrance en bij andere bedrijven.

Belangrijke specialisaties zijn:

Beteropjewerk.nl

Samen met Hans Kropman geef ik sinds 2007 de cursus Bewust Beter Bewegen in Ede. De cursus start ook regelmatig in Wageningen voor medewerkers van de WUR (kijk bij Vital at Work). Het is geweldig om mensen op een ontspannen manier te zien bewegen.

Samenwerking

De praktijk werkt samen andere BeterBewegen praktijken, Mart Blanken fysiotherapie en met M-visio
Mviso

Lees het artikel van de HAN:

 Wat is oefentherapie? 

Oefentherapie is gericht op houding en beweging, bewustwording en zelfredzaamheid. Ga samen met je oefentherapeut aan de slag.
lees verder

Slaapoefentherapie 

Problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden? Dan kun je baat hebben bij slaapoefentherapie. Karin Vaessen kan je verder helpen.
lees verder

RSI spreekuur

Voor studenten met RSI/KANS klachten is er een spreekuur voor advies. Het gaat om korte vragen (max 10 minuten).
In de onlineagenda hieronder maak je een afspraak.  

BeteropjeWerk

Karin is bedrijfsoefentherapeut en geeft adviezen over je werkplek, werkhouding, werkwijze en werkgedrag. Voor bedrijven en particulieren.  
Lees meer 


Maak zelf je afspraak met Karin Vaessen

In het reserveringssysteem zijn alle tijden beschikbaar gesteld zodat u zelf een afspraak kunt maken.
De eerste keer dat u online reserveert dient u zich eenmalig te registreren als nieuwe gebruiker. Daarna is de afspraak te boeken. Iedere afspraak wordt per email bevestigd. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op. De dag voorafgaande aan de afspraak ontvangt u nog een email ter herinnering. privacy policy


Adres

Praktijk Oefentherapie
Kolkakkerweg 2
6706GM Wageningen
 

Social

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.