Karin Vaessen

Praktijk voor Oefentherapie
M-Visio
Mennonietenweg 16A, Wageningen
0317-423662 (via voicemail)
karin@beterbewegen.nl

 

Verhuizing 1 september 2023

 
 

De praktijk is verhuisd!

Na 24 jaar gaat mijn praktijk verhuizen naar M-Visio, Mennonietenweg 16a in Wageningen. In de afgelopen jaren was er al regelmatig samenwerking tussen mijn praktijk en de therapeuten van M-visio. Vanaf 1 september is mijn praktijk gevestigd in de praktijk fysiotherapie en gaan we de samenwerking intensiveren.

Wat verandert?

In de praktijk van M-visio krijg ik voor drie dagen een ruimte ter beschikking. Omdat mijn visie nauw aansluit bij die van de fysiotherapeuten van M-visio, zullen we elkaar, daar waar mogelijk versterken met als doel: het optimaliseren van jouw gezondheid en bewegingsmogelijkheden.

Wat verandert er niet?

Afspraken maak je nog steeds het liefst online onderaan deze pagina. Ook het telefoonnummer om mij te bereiken (via voicemail) blijft hetzelfde. Als je een afspraak hebt gemaakt, kun je plaats nemen in de wachtkamer.

 
Maak zelf een afspraak

Een verwijsbrief is niet meer noodzakelijk. Onderaan de pagina kun je zelf een afspraak inplannen. Lukt het niet, spreek dan een boodschap in op de voicemail of stuur een email.   

Eerste afspraak

Neem bij de eerste afspraak uw verwijzing mee van de arts (indien u verwezen bent), ID bewijs en een grote handdoek.
Klik hier voor de praktijkvoorwaarden.

 

 

 voorwaarden en tarieven

lees meer

referenties

lees meer


Wat is oefentherapie? 

Oefentherapie is gericht op houding en beweging, bewustwording en zelfredzaamheid. Ga samen met je oefentherapeut aan de slag.
lees verder

Slaapoefentherapie 

Problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden? Dan kun je baat hebben bij slaapoefentherapie. Karin Vaessen kan je verder helpen.
lees verder

RSI spreekuur

Voor studenten met RSI/KANS klachten is er een spreekuur voor advies. Het gaat om korte vragen (max 10 minuten).
In de onlineagenda hieronder maak je een afspraak.  

BeteropjeWerk

Karin is bedrijfsoefentherapeut en geeft adviezen over je werkplek, werkhouding, werkwijze en werkgedrag. Voor bedrijven en particulieren.  
Lees verder


Maak zelf je afspraak met Karin Vaessen

In het reserveringssysteem zijn alle tijden beschikbaar gesteld zodat u zelf een afspraak kunt maken.
De eerste keer dat u online reserveert dient u zich eenmalig te registreren als nieuwe gebruiker. Daarna is de afspraak te boeken. Iedere afspraak wordt per email bevestigd. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op. De dag voorafgaande aan de afspraak ontvangt u nog een email ter herinnering. privacy policy


Adres

Praktijk Oefentherapie
M-Visio
Mennonietenweg 16A, Wageningen
 

Social

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.