Wij zijn Beterbewegen.nl  

Netwerk van therapeuten Ede, Wageningen en Bennekom

pols instabiliteit uitleg

Onderstaande animatie laat zien wat er gebeurd als banden afscheuren in de pols

peesaandoening Quervain uitleg

Onderstaande film geeft uitleg over de Quervain. De eerste opties zijn rust, spalk, injectie en aanpassen van handelingen.

carpaal tunnel syndroom (CTS) uitleg

Typisch voor de CST is nachtelijke pijn en tintelingen die weg gaan met wapperen van de hand/pols. Een spalk en oefeningen zijn de eerste optie in behandeling. Injecties en chirurgie kan helpen als conservatieve therapie niet werkt. Het filmpje laat zien wat er aan de hand is.


Trigger finger

Het filmpje laat zien waar de pees in de tunnel blijft hangen. Let op: niet iedere trigger finger moet geopereerd worden! Een spalk en eventueel injectie zij de eerste opties.

 
algemeen adres

Beterbewegen.nl
Bellestein 61G
6714 DP Ede

 

van Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.